26.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Μεγάλη συσσώρευση δυνάμεων νότια της Κρήτης – Κομβικός ο ρόλος της Σούδας

Ημερομηνία:

Σε επιφυλακή για την παροχή διευκολύνσεων βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ναυτική βάση της Σούδας απ’ όπου το πρωί της Τρίτης απέπλευσαν δύο αμερικανικά αντιτορπιλικά Arleigh Burke για να ενταχθούν στη δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου «USS Gerald R. Ford».

Η ναυτική αρμάδα αναμένεται να αναπτυχθεί τις επόμενες ώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, μεταφέροντας τη στήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Σημειώνουμε ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένας αυξημένος αριθμός πολεμικών αεροσκαφών από το Λονδίνο και την Πολωνία έως την Ισπανία που καταφθάνουν στη βάση της Σούδας ενώ οι αναφορές πληθαίνουν για μεγάλη συσσώρευση δυνάμεων νότια της Κρήτης.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ