13.7 C
Chania
Saturday, February 14, 2026

Βρετανικό πολεμικό πλοίο στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στη Σούδα

Ημερομηνία:

Στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στο Μαράθι της Σούδας στα Χανιά κατέπλευσε το νεότευκτο βρετανικό πολεμικό πλοίο HMS DARING(Type 45 Destroyer).
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ επιβιβάστηκε εν πλω στο συγκεκριμένο πλοίο, κατόπιν προσκλήσεως της Βρετανικής Πρεσβείας.

Το πολεμικό πλοίο βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο τελικών ελέγχων επιχειρησιακής ετοιμότητας στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤO Maritime Interdiction Operational Training Center και του NATO Fleet Operational Readinewss Accuracy Check Site στη Σούδα

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενεργοί Πολίτες Πλατανιά: Το «Χρυσό Βραβείο» σκοντάφτει σε συρματοπλέγματα;

Αντιμέτωποι με κλειστές διόδους και αυθαίρετες περιφράξεις βρίσκονται περιπατητές...

Καταγγέλουν περιβαλλοντικό «έγκλημα» στην Παχιά Άμμο: Στο χείλος του αφανισμού τα λιβάδια Ποσειδωνίας;

Σε δραματική έκκληση προχωρά ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού,...

Ψήφισμα ΕΛΜΕ Χανίων για την απελευθέρωση του Μοχάμεντ Χατίμπ

Η ΕΛΜΕ Χανίων εξέδωσε ψήφισμα στήριξης για την άμεση...

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του Μαρίνου Λεντέρη: Εντοπίστηκε σώος στο Ηράκλειο

Μετά από τρεις ημέρες αγωνίας και την ενεργοποίηση του...