23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Ο δήμος Χανίων ζητά από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου να επανεξετάσει το ζήτημα του οικοπέδου του Αγίου Ονουφρίου

Ημερομηνία:

Ο δήμος Χανίων και ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός, είχαν συνάντηση για να συζητήσουν το ζήτημα του οικοπέδου του Αγίου Ονουφρίου.

Ο δήμος Χανίων ζήτησε από τον Μητροπολίτη να επανεξετάσει το ζήτημα και να δώσει τη δυνατότητα στο δήμο να χρησιμοποιήσει το οικόπεδο για κοινωφελή σκοπούς.

Ο Μητροπολίτης συμφώνησε να εξετάσει το ζήτημα και ζήτησε από τον δήμο να συντάξει μια νέα επιστολή που θα παρουσιάζει το ζήτημα και την πρόταση του δήμου πλήρως και τεκμηριωμένα.

Η επιστολή αυτή θα δοθεί απευθείας στα χέρια του Μητροπολίτη.

Το ζήτημα του οικοπέδου του Αγίου Ονουφρίου είχε προκύψει όταν ο αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Εικοσιδέκα, ο οποίος είχε την επικαρπία του οικοπέδου, αποφάσισε να το πουλήσει.

Ο δήμος Χανίων, ο οποίος είχε λάβει το οικόπεδο ως δωρεά για κοινωφελή σκοπούς, προσέφυγε στην δικαιοσύνη και πέτυχε να σταματήσει η πώληση.

Η πρόσφατη επιβολή ποινών στον αρχιμανδρίτη Εικοσιδέκα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, δημιουργεί μια νέα ευκαιρία για την επίλυση του ζητήματος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...