13.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Ρεσιτάλ για 2 πιάνα στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, διοργανώνει την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρα 20:30, στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, Ρεσιτάλ για 2 πιάνα, με την Μπέλα Λιονάκη και τον Δημήτρη Ντρουμπογιάννη.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσική ξενάγηση στην παγκόσμια πιανιστική εργογραφία για 2 πιάνα, όπου διαχρονικές αριστουργηματικές συνθέσεις της λόγιας μουσικής σμιλεύουν με γλαφυρότητα την μοναδικότητα του πιάνου να απελευθερώνει μουσικά, χρησιμοποιώντας το εκφραστικό εύρος του.

Ένα μουσικό οδοιπορικό που αναδεικνύει ένα πλατύ φάσμα ηχοχρωμάτων, με πρωταγωνιστικό λόγο τον εκφραστικό πλουραλισμό των 2 πιάνων.

Θα ακουστούν έργα των Sergei Rachmaninoff, Robert Schumann, Camille Saint-Saens, Darius Milhaud, Ernesto Lecuona.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

40598590

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λούλα: Μια αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα θα ήταν καταστροφική

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα...