14.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

3 συλλήψεις για τις κλοπές από εμπορικά καταστήματα στον Πλατανιά

Ημερομηνία:

Αφαιρούσαν διάφορα είδη από εμπορικά καταστήματα και τα απέκρυπταν σε βρεφικά καρότσια μεταφοράς

Συνελήφθησαν, σήμερα (02.08.2024) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά τρεις (3) ημεδαπές γυναίκες, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει διάφορα είδη από εμπορικά καταστήματα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ανωτέρω άτομα που στην κατοχή τους βρέθηκαν αξεσουάρ και είδη ένδυσης που είχαν προηγουμένως αφαιρέσει από τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής. Σε έλεγχο που ακολούθησε από αστυνομικούς τα κλαπέντα αντικείμενα βρέθηκαν σε βρεφικά καρότσια μεταφοράς. Τα αφαιρεθέντα είδη επεστράφησαν στις ιδιοκτήτριες των καταστημάτων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ