21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Λινού για Πολάκη: «Αν αυτός είναι από τα Χανιά, εγώ είμαι από την Καρδίτσα» – Τι είπε για Κασσελάκη, Τσίπρα

Ημερομηνία:

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη διαγραφή της από τον ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε η Αθηνά Λινού, στην οποία μίλησε για το θερμό επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα πριν από τη διαγραφή της.

Για το θερμό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια επιτροπής της Βουλής, όταν ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε φραστικά σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, η Αθηνά Λινού τόνισε μιλώντας στο Action24.

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα, όπως θα ένιωθε ο καθένας με τέτοια συμπεριφορά», ανέφερε η κα Λινού για το περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη.

«Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής. Αν ο Πολάκης είναι αψύς από τα Χανιά, εγώ είμαι από την Καρδίτσα κι από λαϊκή οικογένεια. Δεν σκέφτηκα με ποιον τα “χαλάω”, μου βγήκε αυτό το ξέσπασμα», υπογράμμισε η ανεξάρτητη βουλευτής.

«Δεν το φαντάστηκα ότι θα είχα πόλεμο με τον Πολάκη, αλλά δεν θα άλλαζα τη συμπεριφορά μου. Δεν τον κατηγόρησα, το μόνο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν να υπερασπιστώ αυτήν τη γυναίκα», επισήμανε ακόμη.

Τι είπε για τη διαγραφή της

«Δεν υπήρξε καμία επαφή. Με ένα SMS, o Καπνισάκης μού ζήτησε ονόματα και στοιχεία», τόνισε για τη διαγραφή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, ανέφερε ότι παρά το γεγονός πως συναντήθηκαν στην κοινοβουλευτική ομάδα, δεν μίλησαν. «Ψήφισα αντίθετα στην πρόταση του Προέδρου. Πήρα ένα SMS την επόμενη μέρα που ζητούσε την παραίτησή μου».

«Μου τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας»

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, για μία ενωμένη Αριστερά», απάντησε σε ερώτηση εάν σκοπεύει να μετακινηθεί σε άλλο κόμμα. «Ο Στέφανος Κασσελάκης δημιούργησε ένα κόμμα διχασμού και σκληράδας», σημείωσε επιπλέον.

Για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα, υπογράμμισε πως «αυτό θα το αποφασίσουν οι Αριστεροί. Σημασία έχει αυτοί που θα παίξουν τον κύριο ρόλο, να είναι έτοιμοι να παραιτηθούν αν χρειαστεί, όπως έκανε και ο Αλέξης, ανεξάρτητα αν ήταν σωστό ή λάθος. Μάλιστα, (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) μου τηλεφώνησε πριν από τη διαγραφή μου».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...