22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Απίστευτη ιστορία: 4 μέρες άταφος γνωστός συνταξιούχος που δηλώθηκε αγνώστων στοιχείων στο νοσοκομείο Χανίων!

Ημερομηνία:

Μια απίστευτη ιστορία που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αναλγησία των υπηρεσιών του κράτους ανέδειξε το Ράδιο Κρήτη 101,5 και η εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη. Η αδιαφορία της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ σε ένα περιστατικό που τους δηλώθηκε είχε ως αποτέλεσμα γνωστός στην κοινωνία του Ηρακλείου και των Χανίων συνταξιούχος να παραμένει άταφος για 4 ημέρες και μάλιστα να έχει δηλωθεί αγνώστων στοιχείων στο νοσοκομείο Χανίων.

Την απίστευτη αυτή ιστορία έκανε γνωστή ακροατής του Ράδιο Κρήτη που εξιστόρησε τα γεγονότα και πραγματικά άφησαν άφωνους όσους άκουσαν το πως εκτυλίχθηκαν από την περασμένη Πέμπτη έως και σήμερα.

Όπως είπε ο ακροατής που είναι συνταξιούχος της ΔΕΥΑΗ όπως και ο φίλος του και επί χρόνια συνάδελφός του στην υπηρεσία, είχαν τακτική επικοινωνία καθώς ο δεύτερος διέμενε στα Χανιά όπου είχε αποκτήσει σπίτι, ζούσε μόνος του καθώς ήταν χωρισμένος ενώ είχε και μια κόρη που ζούσε αλλού και δεν ενδιαφερόταν για τον πατέρα της. Ο συνταξιούχος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς έπασχε από καρκίνο. Την περασμένη Πέμπτη είπε ο ακροατής, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό.

Μετά από τις αλλεπάλληλες οχλήσεις ανησύχησα και αποφάσισα να ειδοποιήσω την αστυνομία, που όπως δεν έδειξε ενδιαφέρον. Πέρασαν δύο ημέρες και το Σάββατο αποφάσισα με ένα κουμπάρο του να πάμε στα Χανιά.

Ειδοποιήσαμε εκ νέου την αστυνομία και μετά από λίγη ώρα ανοίξαμε το σπίτι και τον αντικρίσαμε στο πάτωμα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει και η αστυνομία βρήκε το πορτοφόλι με την ταυτότητά του και τα στοιχεία του, τα κράτησε και μεταβήκαμε στο νοσοκομείο.

Μετά από αυτό και επιστρέφοντας στο Ηράκλειο θέλαμε να δούμε εάν έχει ειδοποιηθεί η κόρη του και επικοινωνώντας με το νοσοκομείο διαπιστώσαμε ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και είχε δηλωθεί ως αγνώστων στοιχείων ενώ η αστυνομία και το ΕΚΑΒ είχαν την ταυτότητά του και το βεβαιώσαμε και εμείς.

Από κει και έπειτα παραμένει στο ψυγείο του νοσοκομείου χωρίς να έχουν ειδοποιηθεί οι δικοί του ως αγνώστων στοιχείων. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη και η σύζυγός του κουμπάρου του που είχε πάει στα Χανιά και έπειτα από τις επανειλημμένες οχλήσεις στην αστυνομία, κάποιος αστυνομικός επικοινώνησε μαζί τους για να δώσουν κατάθεση.

Η υπόθεση αυτή έχει εξοργίσει τους φίλους του που σχολίασαν την έλλειψη ενδιαφέροντος των υπηρεσιών προς τον πολίτη αλλά και για το γεγονός ότι η αστυνομία έδειξε ενδιαφέρον εάν κάποιος έδινε τροφή στο σκύλο του θανόντος την ώρα που οι ίδιοι αδιαφόρησαν για τον συνάνθρωπό μας.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...