22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Τουρισμός: Υψηλές πληρότητες στα resorts της Κρήτης, ακόμα και τον Σεπτέμβριο

Ημερομηνία:

Ικανοποίηση και χαμόγελα επικρατούν στις τάξεις των ξενοδόχων της Κρήτης με την αύξηση του τουρισμού στο 3% -4%, που καταγράφεται το 2024 σε σχέση με πέρυσι, να φέρνει συγκρατημένη αισιοδοξία για το συνολικό κλείσιμο της σεζόν.

Παρότι χρονικά έχουμε περάσει ήδη τα μέσα Σεπτεμβρίου η πληρότητα στα μεγάλα resorts του νησιού αγγίζει το 80%- 85%, όπως επισημαίνει στο Cretalive ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων ν. Ηρακλείου κ. Νίκος Χαλκιαδάκης.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτή την περίοδο πολλά από τα ξενοδοχεία έχουν δωμάτια σε χαμηλές τιμές, για όσους δεν πρόλαβαν να απολαύσουν το καλοκαίρι τις διακοπές τους ή για όσους αναζητούν λίγες ημέρες επιπλέον ξεκούρασης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη όλος ο μήνας Σεπτέμβριος αναμένεται να κυλήσει έτσι και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα καταγράφονται μεγάλες πληρότητες στα ξενοδοχεία. «Μετά τις 3- 4 Νοεμβρίου είναι λίγες οι πτήσεις από το εξωτερικό αλλά κάποια ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου περίπου εξυπηρετώντας κυρίως συνεδριακό τουρισμό» καταλήγει ο ίδιος.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...