23.8 C
Chania
Tuesday, October 1, 2024

Σταθάκης: Η μήνυση του δημάρχου Κισσάμου είναι προσπάθεια φίμωσης της αντιπολίτευσης

Ημερομηνία:

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κισσάμου, Θοδωρής Σταθάκης, κατηγορεί τον δήμαρχο Γιώργο Μυλωνάκη για προσπάθεια φίμωσης της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, η μήνυση που κατέθεσε ο δήμαρχος εναντίον του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Αντώνη Παρτσαλάκη, αποτελεί προσπάθεια εκφοβισμού και στόχο έχει να αποτρέψει τους δημοτικούς συμβούλους από το να ασκούν τα καθήκοντά τους και να εκφράζουν τις απόψεις τους.

Ο κ. Σταθάκης τονίζει ότι η αντιπολίτευση έχει το δικαίωμα να κρίνει την πολιτική της δημοτικής αρχής και να υποβάλλει ερωτήματα. Ζητά από τον δήμαρχο να απαντήσει στις κατηγορίες και να διαφάνεια στις αποφάσεις του.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Ο δήμαρχος Κισσάμου δυστυχώς, αντί, να απαντήσει στους δημότες της Κισσάμου για ποιο λόγο προχώρησε σε μια παράνομη εισήγηση, ενοικίασης δημοτικής περιουσίας, προς το δημοτικό συμβούλιο (αναγκάζοντας μάλιστα τους συμβούλους της δημοτικής αρχής να την ψηφίσουν), «κρύφτηκε» πίσω απο μια μηνυτήρια αγωγή εναντίον ενός δημοτικού συμβούλου. Του επικεφαλή της ελάσσονος αντιπολίτευσης κυρίου Παρτσαλάκη Αντωνίου, τάχα μου για συκοφαντική δυσφήμηση.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στο τέλος της συνεδρίασης αφού καταδίκασα την ενέργεια του δημάρχου του ζήτησα να συμπεριλάβει στην μηνυτήρια αγωγή του και εμένα, αλλά και υπόλοιπους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, διότι τοποθετηθήκαμε ολοι στο ίδιο «μήκος και ύφος» με τον κ. Παρτσαλάκη.

Αυτό είναι αποτυπωμένο στα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Δήμαρχε σου το έχουμε πει πολλές φορές και σου το ξανά λέμε. Ξεκίνα να υλοποιεις έργα και δράσεις που θα στηρίζουν την ανάπτυξη, την ενδοχώρα, την κοινωνία μας συνολικά, με διαφάνεια, δίχως ασάφειες και εν δυνάμει ίντριγκες.

Σταθακης Θεόδωρος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης δήμου Κισσάμου»

 

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Του Στρατή Παπαμανουσάκη

Του Στρατή Παπαμανουσάκη «Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια, ´Ως λυτρωθείσα των...

Γιορτή Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Κληρονομιάς για την Ψυχή των Σφακίων | Φωτός

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη Γιορτή Περιβάλλοντος, Πολιτισμού...

Παρουσία και …απουσίες με νόημα (;) στην ομιλία Ανδρουλάκη στα Χανιά

Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος...