32.7 C
Chania
Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2026

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού στην Κρήτη – Βροχές έως το μεσημέρι της Κυριακής

Ημερομηνία:

Με ήπιες καιρικές συνθήκες υποδέχθηκε η Κρήτη το 2025, ωστόσο από σήμερα αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κατά 2-3 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, με τις μέγιστες τιμές να κυμαίνονται στους 14-15 βαθμούς.

Τη Δευτέρα, ημέρα των Θεοφανίων, καθώς και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο καιρός προβλέπεται αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, ενδέχεται να υπάρξει περιορισμένη ορατότητα σε ορισμένες περιοχές.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις, νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές είναι πιθανό να σημειωθεί την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτα μέτρα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων λόγω επιδείνωσης καιρικών συνθηκών

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε διαταγή αυξημένης ετοιμότητας λόγω θυελλωδών ανέμων. Σε επιφυλακή Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας σε κινδυνεύοντα σκάφη.

Απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης: Ναυτικές ασκήσεις του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση για απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης λόγω ναυτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού στις 2 ή 3 Αυγούστου 2026.

Περιφέρεια Κρήτης: Δημόσια διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034

Η Περιφέρεια Κρήτης προχωρά στη διαβούλευση για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 με θεματικές Ομάδες Εργασίας για μέλι, κτηνοτροφία, κηπευτικά, κρασί και ελαιόλαδο. Ανοικτή πρόσκληση σε πολίτες.

Ακυρώνεται η ανοιχτή βραδιά στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα λόγω εκτάκτων εργασιών

Ακυρώνεται η ανοιχτή βραδιά στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα στις 29 Ιουλίου 2026 λόγω εκτάκτων εργασιών. Ανακοίνωση από το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του ΙΤΕ για την ασφάλεια επισκεπτών.