18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα κλήση για τον «φραπέ» στις 11 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία:

Η εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί για δεύτερη φορά τον «φραπέ» να … πιει τον καφέ του για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αν θα είναι πικρός ή γλυκός μένει να αποδειχθεί. Αν θα έρθει αυτή τη φορά, γιατί την πρώτη φορά έκανε …κοπάνα και φυσικά τι θα πει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δεύτερη κλήτευση του «φραπέ», κατά κόσμον Γιώργου Ξυλούρη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.

Πάντως, η πλειοψηφία παίζοντας καθυστερήσεις δεν συμφώνησε με τη βίαιη προσαγωγή του που επιφυλάσσεται εάν δεν προσέλθει και αυτή τη φορά.

Από την επομένη ημέρα αρχίζουν οι καταθέσεις πολιτικών προσώπων, καθώς οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου θα κληθούν προς κατάθεση ο Χρήστος Μπουκώρος που κατηγορείται από την αντιπολίτευση ότι είχε ενημερωθει από το Μαξίμου ότι το όνομά του βρισκόταν στις επισυνδέσεις και γι αυτό δεν επρόκειτο να υπουργοποιηθεί. Μαζί με τον γαλάζιο βουλευτή Μαγνησίας θα κληθεί και ο «πράσινος» βουλευτής Μανώλης Χνάρης.

Διάλειμμα λόγω προϋπολογισμού

Κατά τη διάρκεια συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού, από τις 12 έως και τις 16 Δεκεμβρίου η εξεταστική επιτροπή δεν θα συνεδριάσει. Την επομένη όμως της ψήφισής του τα μέλη της θα πιάσουν και πάλι δουλειά, εξετάζοντας τα τέσσερα βαριά πολιτικά ονόματα. Ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος και τότε υπουργός Επικρατείας και νυν υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου αναμένεται να καταθέσουν στις 17 Δεκεμβρίου.

Μια ημέρα αργότερα, προγραμματίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργου Μυλωνάκη για το ενημερωτικό σημείωμα Βάρρα και όσα είπε κατά την αντιπολίτευση ο Χρήστος Μπουκώρος.

Την ίδια ημέρα, 18 Δεκεμβρίου, το κατώφλι της εξεταστικής επιτροπής θα περάσει και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ