26 C
Chania
Πέμπτη, 18 Ιουνίου, 2026

Ενδιαφέρουσα ομιλία στην Παλαιόχωρα

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 26 Απριλίου  στις 8μμ στην Δημοτική αίθουσα στην Παλαιόχωρα θα πραγματοποιηθεί ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ  με θέμα: <<Εκλογές πρίν και μετά-Μνημόνιο 2  και οι αγώνες του λαού>>

Και ομιλητές τους:

κ. Πατέλη Δημήτρη καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης και

κ.Κυριακάκη  Γιάννη οικονομολόγο

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ε.Π.Κ. Κρητης:”Νέα μεγάλη δικαστική νίκη για συνταξιούχο στα Χανιά – Απορρίφθηκε η έφεση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων”

Το Πρωτοδικείο Χανίων απέρριψε την έφεση του Ταμείου Παρακαταθηκών, επικυρώνοντας απόφαση νόμου Κατσέλη με διαγραφή χρέους και διάσωση κατοικίας συνταξιούχου.

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων για τις αποφράξεις του αποχετευτικού δικτύου

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων στις 19 Ιουνίου 2026 για τις αποφράξεις του αποχετευτικού. Στόχος η ενημέρωση επιχειρηματιών και πολιτών για την απόρριψη λιπών και υλικών μιας χρήσης.

Πιλοτική επίδειξη τεχνολογιών 5G για την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Επιτυχής πιλοτική επίδειξη τεχνολογιών 5G στο Φαράγγι της Σαμαριάς για την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας. Δοκιμάστηκαν wearables γεωεντοπισμού και απινιδωτές μέσω του ευρωπαϊκού έργου 5G-TERRA.

Ερώτηση Μαρκογιαννάκη για τη στέγαση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης στο Παγοποιείο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κατέθεσε ερώτηση για τη στέγαση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης στο Παγοποιείο της Δημοτικής Αγοράς. Η Επιτροπή Στέγασης έχει γνωμοδοτήσει υπέρ.