24.8 C
Chania
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026

Διακοπή νερού στα Κονιδιανά Λουσακιών αύριο λόγω εργασιών στο αντλιοστάσιο

Ημερομηνία:

Διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί αύριο 26 Μαΐου 2026 στην περιοχή Κονιδιανά Λουσακιών, όπως ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Κισσάμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, η διακοπή νερού ύδρευσης έχει προγραμματιστεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η αιτία της διακοπής αφορά εργασίες αναβάθμισης του αντλιοστασίου της περιοχής. Ο Δήμος Κισσάμου διευκρινίζει ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε στις 25 Μαΐου 2026 από τη Γραμματεία του Δημάρχου Κισσάμου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στ. Αρναουτάκης από το Μάλεμε: «Η μνήμη των νεκρών ένα διαρκές παράδειγμα ευθύνης για ειρήνη, ασφάλεια και κράτος δικαίου»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μίλησε στο Γερμανικό Νεκροταφείο Μάλεμε για την 85η επέτειο της Μάχης της Κρήτης, τονίζοντας τη σημασία της ιστορικής μνήμης.

Χάρης Μαμουλάκης: «Η μνήμη παραμένει ζωντανή» για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Τίμησε τους 335.000 νεκρούς και υπογράμμισε τη σημασία της ιστορικής μνήμης.