Πέρα από τις αναφορές στη ΝΔ και τα ΠΑΣΟΚ και τα χρέη τους προς τις τράπεζες τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα είχαν και άλλα καρφιά, όχι από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά από τους ηθοποιούς που είχαν αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσης.
Στο στόχαστρο μπήκε η Μαρία Καρυστιανού, με σαφείς αναφορές σε κινήσεις της τις προηγούμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, διερωτήθηκε αν θα έπρεπε να απελευθερώσουν «τίποτα περιστέρια» για να ανεβάσει ένα Instagram Story για την περίσταση, μία σαφή αναφορά στο τελετουργικό της παρουσίασης του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού, την περασμένη Πέμπτη (21/5), στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που είχε ανεβάσει η Μαρία Καρυστιανού στον λογαριασμό της στο facebook. Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία Καρυστιανού στο κόμμα της, με τίτλο «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», έχει για σύμβολα ένα περιστέρι και ένα κλαδί ελιάς.
Δίπλα της ο συνάδελφός της, Αιμίλιος Χειλάκης, δεν άφησε το σχόλιο να περάσεις, ανταπαντώντας ότι «δεν είσαι και η καλύτερη influencer», μία ακόμη μπηχτή για την επικοινωνιακή στρατηγική της Καρυστιανού.
Υπενθυμίζουμε ότι μπηχτή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού είχε πετάξει και ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής της εκδήωσης.
Ο Θανάσης Αυγερινός ζήτησε κατανόηση για τεχνικά προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί λέγοντας πως «εμείς δεν έχουμε ξένες εταιρείες επικοινωνίας να μας μασαζάρουν, εμείς εδώ δεν κάνουμε rebranding, εμείς κάνουμε branding» αφήνωντας να εννοηθεί ότι τα τεχνικά προβλήματα αποτυπώνουν και την αυθεντικότητα ενός νέου ξεκινήματος.



