19.8 C
Chania
Tuesday, October 1, 2024

Σολανάκης και Κουμής στην Εθνική Εφήβων

Ημερομηνία:

Μανόλης Σολανάκης και Αλέξανδρος Κουμής προσκλήθηκαν εκ νέου από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Κεχαγιά, προκειμένου να λάβουν μέρος στο κάμπινγκ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας πόλο Εφήβων.

Το κάλεσμα είναι για τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 28/10, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται στο Ζάππειο κολυμβητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES προετοιμάζονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τις υποχρεώσεις που θα έχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Περθ της Αυστραλίας από τη 1 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2012.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας είναι οι εξής:

Λουϊζίδης, Ποταμιάνος (Βουλιαγμένη), Αλβέρτης, Γαβαλάς, (Πανιώνιος), Καζάζης, Φωτόπουλος (Γλυφάδα), Δερβίσης, Πρέκας, Καλογεράκος (Ολυμπιακός), Σολανάκης, Κουμής (Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES), Σαλτέρης, Γρηγοριάδης, Χάλαρης (Π. Φάληρo), Μαρινάγης, Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Γουβής (Ντούισμπουργκ).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: Δωρεάν εργαστήρια και masterclasses

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει...

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην...

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις επόμενες εκλογές δε θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα»

Στο Ηράκλειο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες...