16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Ημερίδα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης: «Επαγγελματικά δικαιώματα και σύνδεση με την αγορά εργασίας των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης»

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε στις 3-12-2012 η ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ με θέμα : <<Επαγγελματικά δικαιώματα και σύνδεση με την αγορά εργασίας των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης>>.Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών του Πολυτεχνείου αλλά και την απάντηση στις απορίες των φοιτητών γύρω απο το αντικείμενο ενασχόλησης της κάθε σχολής ωστε να έρθουν πιο κοντά και να κατανοήσουν τη σύνδεση τους με την αγορά εργασίας.

Για να το καταφέρουμε αυτό χρειάστηκε να παρευρεθούν και να μιλήσουν απόφοιτοι μηχανικοί  οι οποίοι έχουν  μεγάλη εμπειρία μεσα στην αγορά εργασίας αλλά και φοιτητές των τμημάτων ,συνδυάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο  την αγορά εργασίας με τους φοιτητές.

Σκοπός είναι μέσα απο τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες να φέρουμε το φοιτητή κοντά στην πραγματικότητα του μηχανικού και να μπορέσει να καταλάβει πλήρως το αντικείμενο σπουδών του .

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ