22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Για τις θριαμβολογίες των πολιτικών

Ημερομηνία:

Οι πολιτικοί όταν είναι στην εξουσία θριαμβολογούν ότι¨ “σώνουν τον λαό” και όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση καταστροφολογούν και δεν βρίσκουν τίποτα καλό και επικοδομητικό. Ποιος δεν θυμάται τον γέρο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που είπε γύρω στο 1978 ότι¨ έξω πάμε καλά” όταν επέστρεφε από την ευρωπαικά του ταξίδια απηυδισμένος από την εσωτερική πολιτική πραγματικότητα;” Είπε επίσης το εξής αμίμητο.”Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.” Προφανώς βέβαια ενοούσε και τον εαυτόν του ως κάτοικο και τρόφιμο του φρενοκομείου μια και ήταν εκ των ηγετών της χώρας.Πάντως στην δεύτερη επισήμανση του πέτυχε διάνα.Όλοι οι Θεοί του Ολύμπου συνήργησαν στο να τρελαθούμε εντελώς εμείς οι Έλληνες.
Αλλωστε αν δεν τα χάναμε θα αυτοκτονούσαε τόσο εύκολα με 2.500 θύματα τα τρία “χρόνια της χολέρας;” Κάπου αλλού έπρεπε να στρέψουμε την οργή και το θυμό και την αγανάκτηση μας και όχι στον εαυτόν μας.Που είσαι φίλε ψυχίατρε, Κλεάνθη Γρίβα να κάνεις παρέμβαση;

ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρθρο Πάνου Χαρίτου: Από τη Γάζα στο Ιράν – 365 μέρες πολέμου

Μια ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή όπως...

Πέτρος Παππάς: Ζήτησε την τιμωρία φαντάρου που μίλησε σε αντιπολεμική διαδήλωση

Την τιμωρία του στρατιώτη που μίλησε στην αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, ζήτησε ο  βουλευτής του...