22.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2012 – 2013»

Ημερομηνία:

Προβολές ταινιών βωβού κινηματογράφου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2012 – 2013” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, από την Παρασκευή 28 έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθούν προβολές ταινιών του βωβού κινηματογράφου, στο Cafe ΚΗΠΟΣ στο Δημοτικό Κήπο. Οι προβολές θα ξεκινούν στις  18.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παραδοσιακοί χοροί της Κρήτης με τον Χορευτικό Όμιλο Χανίων «Ο Ψηλορείτης»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2012 – 2013” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ, την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραδοσιακους χορούς της Κρήτης με τον Χορευτικό Όμιλο Χανίων “Ο Ψηλορείτης”.

Εκδήλωση αλλαγής χρόνου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2012 – 2013” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ, την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ώρα 22.30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αλλαγής έτους με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Συμμετέχουν Μάνος Μαλαξιανάκςη και η μπάντα του που αποτελείται από α) τον Σταμάτη Ζολινδάκη: μπάσο, β) τον Κουκουράκη Λευτέρη: τύμπανα και γ) Πατεράκη Χρήστο: κιθάρα.

«Πινόκιο»: Παράσταση παιδικού θεάτρου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2012 – 2013” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης”, ώρα 18.00, θα δοθεί παράσταση παιδικού θεάτρου «Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι. Είσοδος ελεύθερη.

Οι  άτακτες περιπέτειες   του Πινόκιο,της ζωντανής  μαριονέτας που θέλει να  γίνει  ένα  κανονικό αγοράκι. Μια παράσταση που θα συγκινήσει  μικρούς  και μεγάλους με  μουσική,  χορό  τραγούδια αλλά και κούκλες, δωσμένη εξαιρετικά από τους  ηθοποιούς  των δύο  θιάσων.

Θεατρική  διασκευή-Σκηνοθεσία: Αντώνης Διαμαντής
Παίζουν: Αντώνης Διαμαντής, Βαγγέλης Μαστορογιαννάκης,Ειρήνη Κουτσάκη,Εφη Δράκου, Πάνος Ιωαννίδης,Τάσος Μαστορίδης, Μανώλης  Ζερβάκης,Μαρία Σαριτσάμη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαστικός επιμελητής ξεσήκωσε τους πολιτικούς μηχανικούς των Χανίων

Απερίγραπτες συμπεριφορές βίωσαν σήμερα πολιτικοί μηχανικοί των Χανίων. Σύμφωνα με...