18.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Η Κ.Ε.ΔΗ. Ρεθύμνης συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων των «Βοήθεια στο Σπίτι» και ΚΗΦΗ

Ημερομηνία:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης («Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.») ανακοινώνει ότι συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων των προγραμμάτων:

  1. «Βοήθεια στο Σπίτι» και
  2. Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – Κ.Η.Φ.Η.

τα οποία και διαχειρίζεται στο Δήμο Ρεθύμνης.

Η δήλωση συμπαράστασης εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλήνιας κινητοποίησης της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Η ΠΟΕ –ΟΤΑ με τη σειρά της εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές, όπως τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και Κ.Η.Φ.Η. που έχουν προκηρύξει 48ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, καλύπτει συνδικαλιστικά τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές που αγωνίζονται για τα δεδουλευμένα τους και την διάσωση των θέσεων εργασίας τους και καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 10.00 το πρωί στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρισμός: Τον Φεβρουάριο οι πρώτες αφίξεις τουριστών τη νέα σεζόν στην Κρήτη

Του Μάνου Δασκαλάκη Η νέα τουριστική σεζόν στην Κρήτη φαίνεται πως θα ξεκινήσει πιο...