16.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Η νέα γραμματεία της ΔΗΜΑΡ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/4 , συνέλευση της Νομαρχιακής οργάνωσης Χανίων, την συνέλευση στην οποία συζητήθηκαν τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα και ο ρόλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθώς και τοπικά θέματα, παρακολούθησε η βουλευτής Νίκη Φούντα και ο γραμματέας της ΠΕ Κρήτης και μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ Αντώνης Σχετάκης.Από την συνέλευση εκλέχθηκε νέα γραμματεία της ΝΕ Χανίων αποτελούμενη από τους:

Ακασιάδη Ιορδάνη
Αρχοντάκη Κώστα
Καλογεράκη Νίκο
Μπαντουράκη Μάνο
Σεϊμένη Παύλο

Νέος Γραμματέας εκλέχθηκε ο Παύλος Σεϊμένης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...