14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

H Coca Cola ζητά αποζημίωση 1.000.000 ευρώ από τους απολυμένους εργαζόμενους της Coca-Cola

Ημερομηνία:

Η Coca Cola απειλεί τους εργαζόμενους που καταδίκασε στην φτώχεια και στην ανεργία και ζητά 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση επειδή ο αγώνας και η απεργία τους ζημιώνουν τα κέρδη της εταιρείας. Η δίκη των απεργών θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιούνη 2015 στα δικαστήρια των Ευελπίδων.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΕΠ:

“Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της προσπάθειας τρομοκράτησης και εκφοβισμού των απεργών της Coca Cola, της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας αλλά και όσων στελεχών συμμετέχουν στον τιτάνιο απεργιακό αγώνα και εκστρατεία ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού για το πραγματικό πρόσωπο της πολυεθνικής Coca Cola, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στα Ελληνικά δικαστήρια.

Ζητά από αυτούς που οδήγησε στην ανεργία και τη φτώχεια, ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση επειδή η διαμαρτυρία τους και η γνωστοποίηση της κατάστασής τους έστρεψε το καταναλωτικό κοινό μακριά από τα προϊόντα της εταιρείας, παρά τα υπέρογκα ποσά που δαπανά η πολυεθνική σε διαφημίσεις και προσφορές.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους διωκόμενους συνδικαλιστές και την ημέρα της δίκης Πέμπτη 4 Ιούνη 2015 θα είμαστε όλοι μπροστά στα δικαστήρια Ευελπίδων στην Αθήνα.

Τα λεωφορεία από Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (24:00) από το άγαλμα Βενιζέλου στην Αριστοτέλους

1655908_485632658258832_4162637807493055559_n

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη δεν έγινε “δούρρειος ίππος”: Το «ναυάγιο» της συνάντησης με Χατζηδάκη και η «παγίδα» του κοινωνικού αυτοματισμού

Η ματαίωση της πολυαναμενόμενης συνάντησης των εκπροσώπων του αγροτοκτηνοτροφικού...