14.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Kαμμένος: Τραπεζίτες ταΐζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου

Ημερομηνία:

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην τρικομματική κυβέρνηση και στους τραπεζίτες που «ταΐζουν -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου» και μίλησε για «νταβατζήδες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντι τους».
Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, ανοίγοντας τις εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Νεολαίας του κόμματός του και έδωσε σύνθημα ανατροπής.

Κάποιοι, ανέφερε, δείχνουν σήμερα την Κύπρο και «λένε στους Έλληνες πως εάν δεν υποταχθείτε θα πάθετε χειρότερα. Όχι κ.Μέρκελ και κ. Σόιμπλε. Δεν θα συμβιβαστούμε και θα σας ανατρέψουμε. Τα ίδια έλεγαν οι Τούρκοι, και οι Γερμανοί στην κατοχή αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν».

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε προσωπικά τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην Ε.Ε., την μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρω, ενώ χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «υπάλληλο του Eurogroup».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...