“O πρωθυπουργός που υποτίμησε την Ομογένεια ΗΠΑ”

Κανένα σχόλιο

‘Εχει όνομα… λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Επτά ταξίδια στις ΗΠΑ έκανε ως πρωθυπουργός, από Ιούλιο 2019. Ουδέποτε αφιέρωσε χρόνο στην Ομογένεια. Δεν συζήτησε με Ομογενείς, με εκπροσώπους των ουσιαστικών και υπαρκτών Οργανώσεων, με ΜΜΕ και Οργανισμούς. Πάντα όμως εύρισκε χρόνο και συνομιλούσε με παράγοντες του ”εβραϊκού λόμπι” στις ΗΠΑ.

Οι έμμεσες επαφές του με ολίγους Ομογενείς, ήταν δείπνα και γεύματα με λεφτάδες που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους, στους οποίους έριχνε έναν ”δεκάρικο”, έκανε χειραψίες γιά φωτογραφίες και αποχωρούσε.

Δεν καταδέχτηκε να ασχοληθεί με την Ομογένεια, αλλά τα δείπνα και τα γεύματα, εκεί που εκφωνούσε ”δεκάρικους”, τα βάφτιζε ψεύτικα και παραπλανητικά ”επαφή με την Ομογένεια”, για εντυπωσιασμό αφελών ψηφοφόρων στην Ελλάδα, μέσω των άσχετων με Ομογένεια ΜΜΕ Αθήνας. Και αυτό λέγεται ΑΠΑΤΗ και ψευτιά.

"Sponsored links"

Αντιληπτό και γνωστό ότι η ευρύτερη οικογένεια Μητσοτάκη, παραδοσιακά και διαχρονικά, πάντα κινείται όπου υπάρχει χρήμα.

Αλλά, Ομογένεια ΔΕΝ είναι 15-20 λεφτάδες, κ. Μητσοτάκη. Αυτοί είναι ”μηδενικά με λεφτά”, που ζητούν αναγνώριση.

Ομογένεια δεν είναι ο αρχιεπίσκοπος, που τυπικά μόνο εκπροσωπεί ποσοστό 13-15% του Ελληνισμού ΗΠΑ, όσα και τα μέλη των ενοριών του.

Ομογένεια δεν είναι ο οικογενειακά $ημέτερος$ Ν. Γκατζογιάννης ή ο Α. Διαματάρης. Ούτε οι ”Μανάτος”, ούτε οι άλλοι ”λομπίστες”, ούτε ο διεφθαρμένος φΑΚ.

Ομογένεια δεν είναι αυτοί που μαζεύει το άχρηστο και άσχετο γεν. προξενείο (Νέας Υόρκης) των ”τουριστών”.

Ομογένεια δεν είναι οι αμόρφωτοι ”πιατάδες” άλλων εποχών, όπως ακόμα εσείς νομίζετε, με πρώτο το καθυστερημένο και άχρηστο υπουργείο Εξωτερικών σας, που κοντά 30 χρόνια, ”καταγράφει τον απόδημο Ελληνισμό” και ακόμα στην αρχή είναι.

Ομογένεια είναι οι απλοί ‘Ελληνες, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που βλέπουν, ακούν, καταλαβαίνουν και αδιαφορούν. Κάτι αλαζόνες και διαπλεκόμενοι πολιτικοί, σαν εσένα κ. Μητσοτάκη, τους έκαναν να αδιαφορούν.

Ομογένεια είναι το 1,2 εκατομ. πολίτες, που δηλώνουν ‘Ελληνες στην Αμερική. Που έμαθαν ότι ”όπου και να πάνε η Ελλάδα τους πληγώνει”. Και αρκετοί από αυτούς πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα.

Σίγουρα θα θυμάσαι ”φάτσες” τα τελευταία 3+ χρόνια στα 7 ταξίδια σου ΗΠΑ, στις εκδηλώσεις. Δεν σου έκανε εντύπωση ότι ήταν οι ίδιες; Δεν σε προβλημάτισε ότι ήταν τα ίδια άτομα που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους; Είναι οι ίδιοι που μαζεύυν τα γελοία προξενεία σας και η γελοία πρεσβεία σας. Από ότι φαίνεται δεν σε προβλημάτισε το γεγονός και ”σκασίλα” σου.

"Sponsored links"

Σημασία, γιά σένα, έχει ότι τα εξαγορασμένα, σερνόμενα ΜΜΕ στην Αθήνα ανάφεραν ότι ”συναντήθηκες με την Ομογένεια”. Η γνωστή συνηθισμένη ΑΠΑΤΗ σας.

Πρωθυπουργέ, κ. Μητσοτάκη…
Ο Ελληνισμός Αμερικής έχει μιά λαμπρή ιστορία που ξεκινά από Ιούνιο1768 στον άγιο Αυγουστίνο, Φλόριδας. Σεβαστό ότι δεν την γνωρίζεις, αφού ούτε την ιστορία της Ελλάδας γνωρίζεις όπως θα έπρεπε, από ότι έχεις αποδείξει, ως ”απαίδευτος” ελληνικά.

Κατάφερες το ακατόρθωτο κ. Μητσοτάκη, με την αλαζονική πρακτική σου και την ”απαξίωσή” σου προς την Ομογένεια ΗΠΑ. Εκτός από τους ‘Ελληνες στην Ελλάδα, να σου λέμε και οι εκτός συνόρων, το γνωστό ”Μητσοτάκη γ@μ…». Και δεν είναι υπερβολή. Τέλειωσες ως πρωθυπουργός. Και η Ομογένεια ΗΠΑ κατάλαβε πολύ καλά τι αλαζόνας, διαπλεκόμενος είσαι.

Περισσότερα στην ομογενειακή e-εφημερίδα ”ΚΑΛΑΜΙ” 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live