28.2 C
Chania
Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2026

Super League: Κάκος σε Περιβόλια, Ζαχαριάδης σε Κομοτηνή

Ημερομηνία:

Ο Τάσος Κάκος για πρώτη φορά φέτος θα διευθύνει παιχνίδι του Πλατανιά, αφού ορίστηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (07/04) με τον Ολυμπιακό.Ο Κερκυραίος ρέφερι είχε βρεθεί πρόσφατα στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός (0-4), ενώ γενικότερα φέτος σε παιχνίδια του έχουν σημειωθεί 3 νίκες γηπεδούχων, 5 ισοπαλίες και 3 “διπλά”.

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία θα είναι ο ρέφερι του εκτός έδρας παιχνιδιού του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Φέτος σε 9 ματς στη Super League έχει φέρει 5 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες για φιλοξενούμενες ομάδες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια επιστολή Τάσου Βάμβουκα για την απώλεια του Γιάννη Περράκη

Χάσαμε τον Δήμαρχο Γιάννη Περράκη, έναν άξιο άνθρωπο με...

Έκθεση «Τρεις δρόμοι: Constantine Manos, Nikos Economopoulos, Enri Canaj» MUSEO TZORTZI στον Άγιο Νικόλαο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Τρεις Έλληνες φωτογράφοι στο Magnum Photos: Ο Constantine Manos, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Enri Canaj. Η διαδοχή μιας μοναδικής φωτογραφικής παράδοσης από τη δεκαετία του 1960 έως σήμερα.