12.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Tι είπε ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ για τη σύλληψή του για τις “μαϊμούδες” προϊόντα: “Οι εταιρείες που είναι ελέφαντες βρήκαν ένα ποντικάκι να το στριμώξει στη γωνία”

Ημερομηνία:

Λίγο μετά το τέλος της περιπέτειάς του, με την κράτησή του για τις απομιμήσεις προϊόντων, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτης Τσαλος,  αντέδρασε με σχόλιο στη σελίδα του στο facebook, σημειώνοντας:  “Δεν ιδρώνει το αυτί μου γιατί ξέρω ότι το να πουλάς μπλουζάκια και ζευγάρια γυαλιά δεν διαπράττεις κανένα έγκλημα που να ζημιώνει τις εταιρείες που είναι ελέφαντες και βρήκαν ένα ποντικάκι να το στριμώξει στη γωνία”.

Ολόκληρη η ανάρτηση

“Για αυτό που συνέβη εδώ και δύο μέρες παίζοντας στα μεγαλύτερα site της Ελλάδος διαφημίζοντας την πιάσανε μεγάλη σπείρα με μαϊμούδες

Δεν ιδρώνει το αυτί μου γιατί ξέρω ότι το να πουλάς μπλουζάκια και ζευγάρια γυαλιά δεν διαπράττει με κανένα έγκλημα που να ζημιώνει τις εταιρείες που είναι ελέφαντες και βρήκαν ένα ποντικάκι να το στριμώξει στη γωνία

Το μόνο που καταφέρνουμε είναι αυτοί οι 60 οικογένειες που ζούνε από τις επιχειρήσεις μου και τα τουριστικά μαγαζιά να χάσουν τον ύπνο τους φοβόνταν μήπως και κλείσω τα μαγαζιά μήπως και οι οικογένειές τους μείνουν χωρίς μεροκάματο

Ε όχι δεν θα κάνω το χατίρι κανενός εταιρείας και καμία new αστυνομικού που και αυτοί από τη μεριά τους τη δουλειά τους κάνουνε Αλλά εμείς

Δεν πουλάμε ναρκωτικά χέρι δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο ένα μπλουζάκι που κάνει 5 ευρώ γνωρίζει ο άλλος ότι το παίρνει και δεν είναι γνήσιο Γιατί αυτός ο άνθρωπος που δίνει 5 ευρώ μπορεί να μην μπορεί να δώσει τα 100 που κάνει το γνήσιο προς όλους Και Όλα Τα παιδιά που δουλεύουν στα μαγαζιά της εταιρείας μου όσο έχω εγώ την υγεία μου

Μη φοβάστε τίποτα δεν θα μείνετε στο δρόμο μία τριπλό πόδια ήταν στη ζωή Σηκωνόμαστε πεισμώνω με και συνεχίζουμε πιο δυνατά”.

candiadoc.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ