15.8 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Victor Vernicos: Το πρώτο του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό – Τι έγραψε στο Instagram

Ημερομηνία:

Με την ολοκλήρωση και του δεύτερου ημιτελικού της φετινής Eurovision χθες το βράδυ στο Λίβερπουλ, η συμμετοχή της Ελλάδας επιβεβαίωσε τις μέχρι τώρα προβλέψεις και βρέθηκε εκτός τελικού.

Ο 16χρονος Victor Vernicos έβαλε τα δυνατά του, ερμηνεύοντας το τραγούδι του «What They Say» με το οποίο είχε αναλάβει φέτος να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «εισητήριο» για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (13/05).

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νεαρός τραγουδιστής έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το δικό του μήνυμα προς όλους όσους τον στήριξαν.

Σε story που ανάρτησε ο Victor Vernicos εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο κοινό του και είπε στους θαυμαστές του πως μπορούν να περιμένουν από ακόμα από αυτόν στο μέλλον.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητρόπολη Κισάμου: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο

Θωρακίζεται, ακόμα περισσότερο, το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και...

«Όμηροι» 400.000 πτυχιούχοι ΤΕΙ επτά χρόνια μετά την ανωτατοποίηση – Παρέμβαση από την Κρήτη

Σε καθεστώς παρατεταμένης αβεβαιότητας παραμένουν χιλιάδες απόφοιτοι, την ώρα...

Πολυτεχνείο Κρήτης: Στην Αθήνα η παρουσίαση του τόμου ” Διάλογοι Αρχιιτεκτονικής”

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο...