Η κ. Ευαγγελία Συκιανάκη από τη Νέα Πραισό Λασιθίου και η κ. Ευρυδίκη Χρυσουλάκη επίσης από τη Σητεία κοσμούν και το εξώφυλλο του “Γαστρονόμου”
Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα τα θρυλικά Σητειακα ξεροτήγανα αλλά ακόμη περισσότερο οι δύο γιαγιάδες από τη Σητεία που δείχνουν βήμα βήμα τη διαδικασία έως ότου το εξαιρετικό αυτό γλύκισμα είναι έτοιμο προς κατανάλωση.
Η κ. Ευαγγελία Συκιανάκη από τη Νέα Πραισό Λασιθίου και η κ. Ευρυδίκη Χρυσουλάκη επίσης από τη Σητεία, συμπεθέρες, νοικοκυρές και … master chefs με “ειδίκευση” στο τηγάνι, κοσμούν και το εξώφυλλο του “Γαστρονόμου” Ιουλίου, με τα υπέροχα πρόσωπά τους και τα “χρυσά” τους χέρια να προκαλούν χαμόγελα και αισθήματα ευφορίας!