13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Ημερομηνία:

Στο στόχαστρο για εκτέλεση έχουν βάλει για τα καλά τον KPHTH FM 1015, την KPHTH TV1 και τον ΑΓΩΝΑ της Κρήτης.

Γνωστοί κύκλοι της μνημονιακής συγκυβέρνησης που θίγονται τα μέγιστα από το καθημερινό σφυροκόπημα που δέχονται από τα αντιμνημονιακά μέσα ενημέρωσής μας δίνουν… εντολές!

Τα όσα καταγγείλαμε και από τον αέρα αλλά και εγγράφως μέσα από τα χθεσινά και προχθεσινά δημοσιεύματά μας για την αδιαλλαξία της ΔΕΗ εξηγούνται με την κυνική ομολογία των αρμοδίων  της «εγώ εκτελώ εντολές» (;;;…)

Η πρωτοφανής άρνηση της ΔΕΗ να δεχθεί τα χρήματά μας όπως τα εδέχετο μέχρι σήμερα ήλθε χθες να επιβραβευτεί και από την δικαστή που επεδίκασε τα ασφαλιστικά μας και τα ΑΠΕΡΡΙΨΕ!!!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...