15.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν κατά των αποφάσεων που ψήφισαν

Ημερομηνία:

Στην κινητοποίηση του Σαββάτου κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού συμμετείχαν οι βουλευτές της κυβέρνησης Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη

Και όμως συνέβη και αυτό! Όπως αναφέρει το site www.limani24.gr στην κινητοποίηση ενάντια στην παραχώρηση εκτάσεων του Δημοσίου από τον ΟΛΠ που συνοδεύει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας, παρόντες ήταν και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος!

Δηλαδή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Εύη Καρακώστα και η Ελένη Σταματάκη -που διακρίνονται στις φωτό- διαδήλωσαν κατά των αποφάσεων που ψήφισαν!

Η ακόμα μεγαλύτερη ειρωνεία της ιστορίας, είναι ότι οι δύο βουλευτίνες (που έχουν αγώνες στην αριστερά του Πειραιά), ουσιαστικά «βάδισαν» μαζί με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά… κατά του συντρόφου τους υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος επίσης έχει ψηφίζει τα ίδια και τα αυτά, αλλά… τώρα τα εφαρμόζει πιστά!

vouleutes-syriza-tria

 

protothema.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βάσεις Σουδας: Υψηλόβαθμες επισκέψεις και εκπαιδεύσεις στις νατοϊκές εγκαταστάσεις

Σειρά επίσημων επισκέψεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων καταγράφηκε το τελευταίο...

Κρήτη: Είχε εξαφανιστεί ξανά ο 33χρονος γιατρός που αγνοείται

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση του 33χρονου...

Χανιά: «Τα βιβλία αλλάζουν χέρια» – Μια γιορτή φιλαναγνωσίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Σε μια κίνηση με έντονο κοινωνικό και πολιτιστικό συμβολισμό,...