26 C
Chania
Πέμπτη, 18 Ιουνίου, 2026

Δήλωση Σήφη Βαλυράκη για 21η Απριλίου

Ημερομηνία:

Με αφορμή την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου 1967, επέτειο της  επιβολής της επτάχρονης στρατιωτικής δικτατορίας στην πατρίδα μας, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ άλλοτε η αναγκαία θωράκιση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και η διατήρηση των Δημοκρατικών Θεσμών. Ο ελληνικός λαός καλείται στις προσεχείς εκλογές να αποφασίσει για το μέλλον του, το οποίο μπορεί να διασφαλιστεί εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης και μακριά από τις επιδιώξεις και τις πρακτικές κάποιων από τους  “νοσταλγούς του παρελθόντος”».

Σχετικά με την θρασύτατη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στο Μαρούσι, ο κ. Βαλυράκης επεσήμανε ότι οι ίδιοι οι πολίτες είναι αυτοί που πρέπει να απομονώσουν ακραίες μειοψηφίες που διεκδικούν θέση στο Κοινοβούλιο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ε.Π.Κ. Κρητης:”Νέα μεγάλη δικαστική νίκη για συνταξιούχο στα Χανιά – Απορρίφθηκε η έφεση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων”

Το Πρωτοδικείο Χανίων απέρριψε την έφεση του Ταμείου Παρακαταθηκών, επικυρώνοντας απόφαση νόμου Κατσέλη με διαγραφή χρέους και διάσωση κατοικίας συνταξιούχου.

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων για τις αποφράξεις του αποχετευτικού δικτύου

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων στις 19 Ιουνίου 2026 για τις αποφράξεις του αποχετευτικού. Στόχος η ενημέρωση επιχειρηματιών και πολιτών για την απόρριψη λιπών και υλικών μιας χρήσης.

Πιλοτική επίδειξη τεχνολογιών 5G για την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Επιτυχής πιλοτική επίδειξη τεχνολογιών 5G στο Φαράγγι της Σαμαριάς για την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας. Δοκιμάστηκαν wearables γεωεντοπισμού και απινιδωτές μέσω του ευρωπαϊκού έργου 5G-TERRA.

Ερώτηση Μαρκογιαννάκη για τη στέγαση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης στο Παγοποιείο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κατέθεσε ερώτηση για τη στέγαση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης στο Παγοποιείο της Δημοτικής Αγοράς. Η Επιτροπή Στέγασης έχει γνωμοδοτήσει υπέρ.