18.2 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Ενέργειες Βαλυράκη για την απεργία της ΠΝΟ και το εκλογικό επίδομα αστυνομικών

Ημερομηνία:

Απεργία της ΠΝΟ

Τη βεβαιότητα ότι η Υπουργός Ανάπτυξης θα μεριμνήσει για την επίλυση του ζητήματος που θα ανακύψει, με την προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Εβδομάδα, απεργία της ΠΝΟ, διατυπώνει σε σχετική αναφορά του ο Βουλευτής Χανίων Σήφης Βαλυράκης και συνεχίζει ότι η πραγματοποίηση της απεργίας αυτής, θα αποκλείσει την Κρήτη και θα προκαλέσει ζημία ύψους δεκαπέντε εκατομμυρίων ευρώ τουλάχιστον για κάθε ημέρα αποκλεισμού, με συνέπειες καταστροφικές για την οικονομία του νησιού.

Χορήγηση του εκλογικού επιδόματος στους αστυνομικούς

Την αποκατάσταση του δικαίου και τη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος στους αστυνομικούς ζητά με ερώτησή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο Βουλευτής Χανίων Σήφης Βαλυράκης ο οποίος τονίζει ότι η Αστυνομία καλείται κατά την περίοδο αυτή και εντός της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας να αποδίδει τα μέγιστα στον τομέα αρμοδιότητάς της, μέρος της οποίας αποτελεί και η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών την οποία προσεχώς θα κληθεί να διασφαλίσει.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους λήψης του εκλογικού επιδόματος  από το οποίο εξαιρέθηκαν, καταλήγει ο Χανιώτης πολιτικός.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ