16.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Η Washington Post αποκάλυψε ότι ο γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν έπαιζε πόκερ στο κινητό την ώρα της απόφασης για τη Συρία

Ημερομηνία:

Σκάνδαλο! Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη μια από τις κρισιμότερες ακροάσεις στη Γερουσία για την επέμβαση στη Συρία, ο γερουσιαστής ΤζονΜακΚέιν, έπαιζε πόκερ στο κινητό του. Τον συνέλαβε ο φακός της Washington Post.Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Washington Post “συνέλαβε” τον ρεπουμπλικάνο πρώην υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ να “σκοτώνει” την ώρα του παίζοντας πόκερ στο κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ο ΜακΚέιν να σχολάσει σχετικά στον προσωπικό του λογαριαμσό στο Twitter: “Σκάνδαλο! Πιάστηκα να παίζω παίζω παιχνίδι στο iphone κατά την τρίωρη συνεδρίαση της Γερουσίας – Και το χειρότερο από ολα: έχασα!”.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η W.P.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ