30.1 C
Chania
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026

Η Περιφέρεια Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης στήριξε διαχρονικά τις διεκδικήσεις των επιχειρηματικών και αγροτικών φορέων του νησιού για το μεταφορικό ισοδύναμο. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης, των συναρμόδιων Υπουργείων και των παραγωγικών φορέων του νησιού, εφαρμόστηκε με θετικά αποτελέσματα το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου για το νησί.

Λειτούργησε ευεργετικά, υποστηρίζοντας τον παραγωγικό κόσμο της Κρήτης, στην προσπάθεια να μειωθεί το μεγάλο κόστος παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων που προκαλεί η νησιωτικότητα.

Η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί μια παραγωγική περιφέρεια με δυναμικές καλλιέργειες και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία συμβάλλουν στην οικονομία, την επισιτιστική επάρκεια της χώρας αλλά και στην εξωστρέφεια και την στήριξη του τουριστικού προϊόντος.

Είναι αναγκαίο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ν’ αναθεωρήσουν την κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία μειώνονται τα διαθέσιμα ποσά για το μεταφορικό ισοδύναμο, και να επαναφέρουν την προγενέστερη χρηματοδότηση.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βαμβακόπουλου την Κυριακή 12 Ιουλίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βαμβακόπουλου Χανίων στις 12/07. Διακοπές κυκλοφορίας 06:00-06:20 και 14:00-14:10. Έργα οδικής ασφάλειας Κίσσαμος-Κολυμπάρι 12-18/07.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ολοκλήρωσε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής με 25 συμμετέχοντες από 6 χώρες. Εντατικό πρόγραμμα με διαλέξεις και εργαστηριακή εκπαίδευση στο Ηράκλειο.

Μια φωτογραφία τα λέει όλα

Για να εξασφαλίσουν τη διατροφή των κατοχικών δυνάμεων και...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης: Συλλαλητήριο στις 14 Ιουλίου κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καλούν σε συλλαλητήριο στις 14 Ιουλίου στα Χανιά κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16. Συγκέντρωση στην Πρυτανεία στις 12:00.