24.8 C
Chania
Παρασκευή, 22 Μαΐου, 2026

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη    ( Σύμβουλος Κοινωνικής Διασύνδεσης Προέδρου Συριζα-ΠΣ )  θα βρίσκεται στα Χανιά.

Την Κυριακή 26/5/2024:

–      Το πρωί ώρα 11:00 θα παρευρεθεί στην επίσημη δοξολογία στον  Μητροπολιτικό Ναό  Χανίων.

–      Από ώρα 11:30 θα παρακολουθήσει την παρέλαση Σημαιοφόρων των παραδοσιακών συλλόγων Χανίων στο Παλιό Λιμάνι.

–      Το μεσημέρι ώρα 13:30 θα περιοδεύσει στα Κουνουπιδιανά, συνομιλία με κατοίκους της περιοχής

–      Το μεσημέρι 14:00 θα γίνει ομιλία για το διακύβευμα  των Ευρωεκλογών στην  πλατεία Καθιανών δίπλα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Καθιανών.

–      Το απόγευμα ώρα 15.00  θα περιοδεύσει στην Παραλία του Σταυρού, όπου θα συναντηθεί  με τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού/ SEA  .

–      Το απόγευμα ώρα 18:30  θα παρευρεθεί στο  Αεροδρόμιο  Μάλεμε –Τελετή Λήξης – Μνημείο Μάχης της Κρήτης, κατάθεση στεφάνου για το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο με τα κλ…«έξυπνα» υδρόμετρα: Καταγγελίες για υπερτιμολογήσεις έως 700% και στημένους διαγωνισμούς

Οι ελεγκτές εντόπισαν ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ στελεχών δήμων, υπαλλήλων...

Ανεπιθύμητο σκοπεύει να κηρύξει τον Μπεν Γκβιρ η Πολωνία σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει...

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Όχι στη δομή-φυλακή προσφύγων στις Μαλάδες Ηρακλείου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης τάχθηκε κατά της δημιουργίας κλειστής δομής-φυλακής προσφύγων στις Μαλάδες Ηρακλείου, καταγγέλλοντας μεθόδους ντε φάκτο επιβολής από την κυβέρνηση.

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις ναρκωτικών στην Κρήτη – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις ναρκωτικών στο Ηράκλειο. Συνελήφθησαν 16 άτομα, κατασχέθηκαν 5 κιλά κάνναβης, 112 γραμμάρια κοκαΐνης, όπλα και 33.715 ευρώ.