24.8 C
Chania
Τρίτη, 26 Μαΐου, 2026

Θλίψη στα Χανιά: «Έφυγε» ο Μανώλης Βαρουξάκης

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Βαρουξάκης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναγωνιστές του. Ο εκλιπών, γνωστός για την πολυετή δράση του στον αγροτικό τομέα, νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, μετά από τροχαίο ατύχημα. Αν και η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε σταδιακή βελτίωση, η ξαφνική επιδείνωση ήταν μοιραία.

Ο Μανώλης Βαρουξάκης είχε διαγράψει μια πορεία γεμάτη προσφορά. Διετέλεσε πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αγιάς-Κολυμβαρίου, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Γιάννης Κυριακάκης, σε συγκινητική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε τον φίλο και συναγωνιστή του, σημειώνοντας:

«Ο αγαπημένος φίλος, ο συναγωνιστής και σύντροφος, ο αδερφός ΒΑΡΟΥΞΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ, μας “άφησε” χθες βράδυ. Ενώ τα “κατάφερε” τρεις βδομάδες στην εντατική μετά από τροχαίο ατύχημα, ενώ βγήκε από κει και πήγε για 10 μέρες σε θάλαμο και η υγεία του βελτιώνονταν καθημερινά…ξαφνικά χθες το απόγευμα “την έκανε”. Έτσι ξαφνικά, όπως συνήθιζε να εμφανίζεται στις παρέες και να σκορπίζει τη χαρά, έτσι ξαφνικά έφυγε, μια για πάντα, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια του και σε όλους εμάς, φίλους και γνωστούς. Θα τον θυμόμαστε όσο ζούμε….αλλά πικρή η αλήθεια: η παρέα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια χωρίς αυτόν. Αγρότης, πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αγυιάς- Κολυμβαρίου, πρώην Γεν. Γραμ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων και πρώην περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης έδωσε και συνέχιζε να δίνει μικρές και μεγάλες μάχες για τα δίκια του αγροτικού κόσμου. Ο ορισμός του ντρέτου ανθρώπου…αδυνατώ να γράψω οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή».

Τα συλληπητήρια του Α.τ.Κ. στους οικείους και στην οικογένειά του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη απεικόνιση του λιμανιού των Χανίων σε έκθεση στο Μεγάλο Αρσενάλι

Ο Δήμος Χανίων παρουσιάζει την πρώτη γνωστή απεικόνιση του λιμανιού, ελαιογραφία του Johannes Peeters, στο Μεγάλο Αρσενάλι. Εγκαίνια 26/5, ελεύθερη είσοδος έως 11/6.

Σύλληψη 60χρονου για παράνομο οπλισμό στο Δήμο Κισσάμου

Σύλληψη 60χρονου στο Δήμο Κισσάμου για παράνομο οπλισμό. Κατασχέθηκαν πιστόλι, 182 φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο και λευκά είδη. Προανάκριση από το ΑΤ Κισσάμου.

Άνοιξαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κισσάμου για το 2026-2027

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς για 2026-2027. Αιτήσεις 20/5-19/6/2026. Δικαίωμα για νήπια 2,5 ετών. Υποβολή και ηλεκτρονικά.

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την άρση επικινδυνότητας του οδικού τμήματος Στόμιο – Γρά Λυγιά

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την άρση επικινδυνότητας του οδικού τμήματος Στόμιο – Γρά Λυγιά στην Κοινότητα Νέας Ανατολής. Στόχος η βελτίωση της οδικής ασφάλειας.