28.8 C
Chania
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Θύμιος Μπουγάς: Σε εξέλιξη η ιατρική του αποκατάσταση – Μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς γιατρούς

Ημερομηνία:

Στον δρόμο της ιατρικής αποκατάστασης φέρεται να βρίσκεται ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται όλες οι ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ώστε να ακολουθήσει στην συνέχεια η ιατρική αποκατάσταση του Θύμιου Μπουγά.

Ο 39χρονος από τον Πύργο, με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Σύμφωνα με το patrisnews, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις, κυρίως ενδοστοματικές ακτινογραφίες, ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα για να σχεδιάσουν στη συνέχεια τις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος Μπουγάς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πατρίς”, οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι, καθώς διαπίστωσαν ότι υπάρχει ικανοποιητική οστική μάζα στο πρόσωπό του, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις επεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, που έχει αναλάβει και το συντονισμό των ενεργειών, θα είναι στο πλευρό του Θύμιου όπως και το Mediterraneo Hospital, που προσφέρθηκαν να αναλάβουν όλες τις εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν οι θεράποντες ιατροί του, ενώ αν κριθεί απαραίτητο θα συνδράμουν και πανεπιστημιακοί ιατροί.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσπερίδα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου

Εσπερίδα Διάχυσης του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο. Ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις της σχολικής μονάδας.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά: Γλυκιά γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Η 1η Γιορτή Παγωτού πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2026 στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διοργανώνεται από το Σωματείο Ζαχαροπλαστών με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

«Μικροί σεισμολόγοι» στην Κρήτη: Πιλοτικό δίκτυο σχολικών σεισμογράφων σε οκτώ σχολεία του νησιού

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ παρουσίασαν το Πιλοτικό Δίκτυο Σχολικών Σεισμογράφων σε 8 σχολεία. Μαθητές γίνονται «μικροί σεισμολόγοι» με πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και ξεκινά το έργο της ολοκληρωμένης καταπολέμησης των κουνουπιών

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο καταπολέμησης κουνουπιών 2026-2028, προϋπολογισμού 1,9 εκατ. ευρώ, με drones και σύγχρονη τεχνολογία.