Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

13.8 C
Chania
Sunday, April 20, 2025

Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας για την Υγεία

Ημερομηνία:

Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη στις 12:30 το μεσημέρι στην πύλη του Νοσοκομείου Χανίων καλεί το Νομαρχιακό Τμήμα Χανίων της ΑΔΕΔΥ

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση:

«Το Νομαρχιακό Τμήμα Νομού Χανίων καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του Νομού να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου στηρίζοντας την 24ωρη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή.

Καλεί επίσης όλους τους εργαζόμενους στην παράσταση Διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου Χανίων στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Δωρεάν Δημόσια Υγεία και Πρόνοια για όλους
  • Επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ
  • Κατάργηση μνημονιακών πολιτικών για συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ
  • Εξόφληση δεδουλευμένων νυχτερινών – αργιών
  • Ανάκτηση μισθολογικών απωλειών

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλό Πάσχα από την καθημερινή εφημερίδα “Αγώνα της Κρήτης”!

Αυτές τις άγιες μέρες της Ανάστασης, η διεύθυνση και...

CNN: Ο Τραμπ ετοιμάζεται να αναγνωρίσει τον ρωσικό έλεγχο στην Κριμαία – Το αντάλλαγμα

Έτοιμη να αναγνωρίσει τον έλεγχο της Ρωσίας στην Κριμαία ως μέρος...

Το Ρέκβιεμ της Αμερικής και η αντίσταση του Χάρβαρντ

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ αιφνιδίασαν πολλούς. Ίσως...