13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Και έκτη παράταση για τα αυθαίρετα με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις

Ημερομηνία:

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναμένεται να δώσει νέα παράταση, την έκτη κατά σειρά, για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, σε μία προσπάθεια να αυξηθούν τυα έσοδα.Μάλιστα η απόφαση αναμένεται να ληφθεί άμεσα και από το υπουργείο ευελπιστούν πως μαζί με τη νέα παράταση θα έρθουν και οι ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για την υπαγωγή στο νόμο οι οποίες είχαν κατατεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, οι οποίες αν και έχουν κατατεθεί, δεν έχουν ψηφιστεί ακόμα στη Βουλή.

Σύμφωνα με tovima.gr το υπουργείο ελπίζει ότι με αυτό το πακέτο των ρυθμίσεων θα αυξηθεί ο ρυθμός υποβολής δηλώσεων για τακτοποίηση αυθαιρέτων -κατ’επέκταση και τα έσοδα-, οι οποίες φτάνουν μόνο τις 460.000 έως το τέλος του 2012, αριθμός πολύ μικρός συγκριτικά με τις προβλέψεις. Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία γι ατην παρούσα παράταση έχει οριστεί η 31η Ιανουαρίου 2013.

Πηγή:iefimerida

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρίχνει λάδι στη φωτιά η κυβέρνηση – Αντιμέτωποι με κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες από την Κρήτη

Με κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» βρίσκονται αντιμέτωποι αγρότες από...

“Ο διάλογος θα γίνει με τα τρακτέρ στους δρόμους”, διαμηνύουν οι αγρότες

Αποφασισμένοι να πάνε τον αγώνα τους μέχρι τέλους εμφανίζονται οι...

Περιφέρεια Κρήτης: Πολιτική σύγκρουση για το αγροτικό – «Πυρά» Λαϊκής Συσπείρωσης για τη στάση της πλειοψηφίας

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης μετατράπηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο...

Νέο κύμα παραιτήσεων από το ΕΣΥ – Πόσοι γιατροί αποχώρησαν

Νέο κύμα παραιτήσεων φαίνεται ότι σαρώνει το Εθνικό Σύστημα...