14.8 C
Chania
Sunday, December 21, 2025

Κρήτη: Νεκρός ο 55χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!

Ημερομηνία:

Τραγωδία στην Κρήτη, καθώς ένας 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός, καταπλακωμένος από το τρακτέρ που χειριζόταν σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο στον δρόμο προς τον Κρουσώνα. Πρόκειται για έναν 55χρονο πατέρα, από την περιοχή του Κρουσώνα, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν 10 άνδρες της ΕΜΑΚ με τρία πυροσβεστικά οχήματα για την επιχείρηση απεγκλωβσμού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για το συμβάν ενημερώθηκε και η ΕΛΑΣ.

Τραγική διάσταση το γεγονός ότι τον 55χρονο άνδρα αναζητούσε από το βράδυ της Πέμπτης η σύζυγός του, καθώς δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή.

cretalive.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...