24.8 C
Chania
Τρίτη, 26 Μαΐου, 2026

Κρήτη: Τρεις θάνατοι μέσα σε μία ημέρα από πνιγμούς

Ημερομηνία:

Καθημερινό φαινόμενο οι πνιγμοί στις θάλασσες της Κρήτης. Μέσα σε μία ημέρα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος τρεις συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Πιο αναλυτικά:

Ένας 48χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Δευτέρας, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΒΡΟΣ» της Γεωργιούπολης Αποκορώνου Χανίων.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός ένας 61χρονος αλλοδαπός κολυμβητής στα Πλατάνια Ρεθύμνου, ενώ νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του στη θάλασσα κι ένας 82χρονος Έλληνας στην παραλία ”ΠΕΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ” στο Ηράκλειο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη απεικόνιση του λιμανιού των Χανίων σε έκθεση στο Μεγάλο Αρσενάλι

Ο Δήμος Χανίων παρουσιάζει την πρώτη γνωστή απεικόνιση του λιμανιού, ελαιογραφία του Johannes Peeters, στο Μεγάλο Αρσενάλι. Εγκαίνια 26/5, ελεύθερη είσοδος έως 11/6.

Σύλληψη 60χρονου για παράνομο οπλισμό στο Δήμο Κισσάμου

Σύλληψη 60χρονου στο Δήμο Κισσάμου για παράνομο οπλισμό. Κατασχέθηκαν πιστόλι, 182 φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο και λευκά είδη. Προανάκριση από το ΑΤ Κισσάμου.

Άνοιξαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κισσάμου για το 2026-2027

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς για 2026-2027. Αιτήσεις 20/5-19/6/2026. Δικαίωμα για νήπια 2,5 ετών. Υποβολή και ηλεκτρονικά.

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την άρση επικινδυνότητας του οδικού τμήματος Στόμιο – Γρά Λυγιά

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την άρση επικινδυνότητας του οδικού τμήματος Στόμιο – Γρά Λυγιά στην Κοινότητα Νέας Ανατολής. Στόχος η βελτίωση της οδικής ασφάλειας.