18.7 C
Chania
Σάββατο, 9 Μαΐου, 2026

«Μάνα φεύγω»: Το συγκινητικό τραγούδι του Κρητικού Μάριου Γαρεφαλάκη για τα θύματα στα Τέμπη

Ημερομηνία:

Ένα τραγούδι – φόρο τιμής για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών, έγραψε  ο Μάριος Γαρεφαλάκης από την Κρήτη.

Το συγκινητικό τραγούδι σε ραπ ρυθμό, παρουσιάζει στο βίντεο εικόνες από το σημείο της τραγωδίας, όπου σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά.

Επίσης, ακούγονται αποσπάσματα από τα κανάλια την ώρα που μετέδιδαν την σοκαριστική είδηση αλλά και τραγικές φράσεις όπως «πάρε με όταν φτάσεις».

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίκη Βαλυράκη: Φορώντας τα ρούχα του Σήφη πήγε στο δικαστήριο η Μίνα Βαλυράκη

Η σύζυγος του δολοφονημένου Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, βρέθηκε σήμερα στα...

16 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών ΕΣΥ ενισχύουν το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

16 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών ΕΣΥ προκηρύσσονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Αιτήσεις από 25/5 έως 15/6/2025. Ειδικότητες: αναισθησιολόγοι, χειρουργοί, καρδιολόγοι, παθολόγοι.