22.4 C
Chania
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2026

Μόνο με προσωπικό ασφαλείας το Πολυτεχνείο Κρήτης την Τετάρτη

Ημερομηνία:

Με τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η σημερινή κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας παρατείνεται μέχρι και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια Κρήτης.

Ως εκ τούτου, και αύριο Τετάρτη 26.01.2022 το Πολυτεχνείο Κρήτης θα λειτουργήσει στοιχειωδώς μόνο με προσωπικό ασφαλείας (φύλαξη, φοιτητική λέσχη, συντήρηση). Όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας θα πρέπει για λόγους ασφαλείας να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις από και προς την Πολυτεχνειούπολη.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των Κοσμητόρων των Σχολών, το πρόγραμμα των εξετάσεων της Τετάρτης 26.01.2022 μεταφέρεται αυτούσιο, χωρίς αλλαγές σε ώρες ή αίθουσες την Τετάρτη 16.02.2022.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Κραυγή αγωνίας για τον ΒΟΑΚ – «Η ανοχή εξαντλήθηκε»

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προχωρά σε δημόσια παρέμβαση για την τραγική κατάσταση στον ΒΟΑΚ, ζητώντας άμεσα μέτρα προστασίας.

Μήνυμα της ΕΛΜΕ Χανίων προς τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: “Οι μαθητές μεγαλώνουν σε έναν κόσμο όπου συντελείται «η 1η γενοκτονία του...

Η ΕΛΜΕ Χανίων απευθύνει μήνυμα στους μαθητές για τη σχολική χρονιά 2026-2027, με αναφορές σε προβλήματα υποδομών, εκπαιδευτικές πολιτικές και κοινούς αγώνες.

ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης: Έναρξη εργαστηρίων 2026-2027 με νέα τμήματα για όλες τις ηλικίες

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει τα εργαστήρια 2026-2027 με νέα τμήματα για παιδιά, ενήλικες και ΑμεΑ. Εγγραφές 21-27 Σεπτεμβρίου στο dipethekritis.gr.