17.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Ο πρώτος ιδιοκτήτης της χασαποταβέρνας “Αποκόρωνας” στη μοτοσικλέτα του

Ημερομηνία:

Η σελίδα στο facebook “Χανιά Παλιές Φωτογραφίες” έχει πολλές φορές παρουσιάσει σπάνιο και πολύτιμο υλικό από τη ζωή τις προηγούμενες δεκαετίες στο νομό μας.

Πρόσφατα, ανέβηκε μία ακόμα ιδιαίτερη φωτογραφία. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το 1962 με τον πρώτο ιδιοκτήτη της αγαπητής χασαποταβέρνας “Ο Αποκόρωνας”.

Γράφει ο Babis Chania o οποίος ανέρτησε και το σχετικό υλικό:

Ο κύριος Γιώργος Ζυμβραγουδάκης με τον γιο του Αντρέα στο νεοαποκτηθέν τρίκυκλο φουρκόνι το 1962. Ο κυριος αυτός ήταν και ο πρώτος ιδιοκτήτης της χασαποταβέρνας ο Αποκόρωνας που υπάρχει μέχρι σήμερα

Δείτε τη φωτογραφία:

Image may contain: 1 person

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ