28.2 C
Chania
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026

Πεζεσκιάν: Ευχαριστώ την κυβέρνηση και τον λαό της Ρωσίας

Ημερομηνία:

Ο Ιρανός πρόεδρος γράφει σε ανάρητή στου στα ρωσικά ότι:

«Τα μηνύματα του προέδρου Πούτιν και η υποστήριξη του ρωσικού λαού μάς εμπνέουν σε αυτό τον πόλεμο.

Η αντίσταση και το θάρρος του ιρανικού λαού υπόσχονται νέους δεσμούς που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια της ανατολικής Ασίας μέσω των χωρών της περιοχής.

Εκ μέρους του λαού του Ιράν, ευχαριστώ την κυβέρνηση και τον λαό της Ρωσίας».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύντομη διακοπή κυκλοφορίας στον Β.Ο.Α.Κ. για εργασίες πεζογέφυρας στη Λίμνη Κουρνά

Διακοπή κυκλοφορίας στον Β.Ο.Α.Κ. στα Χανιά την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026, 09:00-11:00, για εργασίες τοποθέτησης μεταλλικής κατασκευής στην πεζογέφυρα Π3 ανατολικά της Λίμνης Κουρνά.

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. συμμετείχε στην Attica Green Expo 2026 με ενημερωτικό περίπτερο

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. συμμετείχε στην Attica Green Expo 2026 στο Παλαιό Φάληρο. Ο Δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης προειδοποίησε για το χρηματοδοτικό κενό στη διαχείριση απορριμμάτων.

Με επιτυχία η διεθνής προβολή των κρητικών κρασιών στο Λονδίνο από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη London Wine Fair στο Λονδίνο με το Εθνικό περίπτερο. Οινοποιοί από όλη την Κρήτη παρουσίασαν τα κρασιά τους σε 10.000 επαγγελματίες.

Χρηματοδότηση του έργου «STEPS» από το Horizon Europe – MSCA & Citizens 2025

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης εξασφάλισε χρηματοδότηση για το έργο STEPS από το Horizon Europe – MSCA & Citizens 2025. Στόχος η ενίσχυση επιστημονικού γραμματισμού και η ενεργός συμμετοχή πολιτών.