15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Πολλές οι επιτυχίες του αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρίες ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρατρίαθλου 2023 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας 2023

Ημερομηνία:

Το αθλητικό σωματείο Αριων Χανιων  συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παρατριάθλου στην περιοχή του Βαρθολομιού του νόμου  Ηλείας,με την αθλήτρια Τσιχλακη Ευαγγελία και την πιλοτο-οδηγο της Τζομπανάκη Κατερίνα. Προπονητής του πληρώματος ήταν ο Μανωλης Μεντακης.

Τα κορίτσια αγωνίστηκαν στην κατηγορία PTVI1- γυναικών και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση.

Να σημειωθεί ότι βελτίωσαν τον χρόνο τους κατά 8 λεπτά στην ίδια διαδρομή με πέρυσι και κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι του πληρώματος του αθλητικού σωματείου Ιωνά από το οποίο είχαν χάσει πέρυσι.

Η φετινή τους επίδοση μας αφήνει την αισιοδοξία ότι μπορούμε να πετύχουμε μια συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες με σκοπό και στόχο την συνεχώς ανοδική πορεία μας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΑμεΑ 2023

Ο σύλλογος μας Αρίων Χανιων συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ που πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα Αττικής στις 29 και 30  Μαρτίου. Την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητες κ αθλήτριες Τσιχλακη Ευαγγελία με την πιλότο της Τζομπανάκη Κατερίνα,ο Πετράκης Γιώργος με πιλότο του τον Μπολουδάκης Παναγιώτης, ο Βαγγέλης Βολάνης και ο Παραδομενακης Νίκος. Αρχηγός αποστολής  ο Βαρδάκης Αντώνης και προπονητής ο Μεντακης Μανώλης.

Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν την πρώτη ημέρα στην ατομική χρονομέτρηση με τον νέο κανονισμό road factors της uci κατά τον οποίο αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται σε κοινή κατηγορία με ποσοστιαία  αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Οι αθλήτριες Τσιχλακη Τζομπανάκη κατέκτησαν την 2η θέση στο ταντεμ γυναικω- ανδρών. Οι αθλητές Πετράκης με πιλότο Μπολουδάκης την 6η θέση ,ο Βολάνης Βαγγέλης την 4η θέση και ο Παραδομενακης επίσης την 4η θέση. Στον αγώνισμα της αντοχής στο ταντεμ   γυναικων νικήτριες ήταν η Τσιχλακη Ευαγγελία με πιλότο την Τζομπανάκη Κατερίνα ,ενώ στο ταντεμ άντρων ο Πετράκης με πιλότο τον Μπολουδακη πήραν την 3η θέση.

Ο Βολάνης κατετάγη 4ος στο αγώνισμα αντοχής ,και ς και ο Παραδομενακης 3ος στο αγώνισμα αντοχής.

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ