17.8 C
Chania
Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2026

Σπίθα Αποκορώνου: Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών και φίλων

Ημερομηνία:

την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Η Οργάνωση Αποκορώνου του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών _ΚΑΠ «Σπίθα» ,που ίδρυσε ο Μίκης Θεοδωράκης, την 20 Σεπτεμβρίου 2011, στο Νίππος Αποκορώνου Χανίων, διοργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο  Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις  07:30 μ.μ,. στο πολιτιστικό κέντρο Αρμένων  Αποκορώνου

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, από συναγωνιστές της «Σπίθας Χανίων», θα γίνουν σύντομες εισηγήσεις:

Η σημερινή διεθνής και ελληνική πολιτική πραγματικότητα & ο ρόλος του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών –ΚΑΠ «Σπίθα»

Οικονομικές όψεις της σκανδαλώδους κρίσης και η  νέα γεωοικονομία στην περιοχή

Η ιδρυτική διακήρυξη της 1ης Δεκεμβρίου 2010 του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών  -ΚΑΠ

Οργανωτική λειτουργία της Σπίθας Αποκορώνου

Η «Σπίθα Αποκορώνου» σε κοινωνική αποστολή

Καλούνται όσοι συενπαρχιώτες επιθυμούν να  γνωρίσουν το κίνημά μας,  , να προσέλθουν στην εκδήλωση!

Από την προσωρινή συντονιστική επιτροπή  της «Σπίθας Αποκορώνου»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πιτ Χέγκσεθ προωθεί μια μηδενιστική λατρεία του θανάτου

Του Jan-Werner Müller Φαίνεται ότι τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου...

Απολογισμός Πρυτανείας Πολυτεχνείου Κρήτης: Σταθερά ανοδική πορεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

Απολογισμός Πρυτανείας Πολυτεχνείου Κρήτης: 2η θέση στην έρευση πανελλαδικά, άνοδος σε διεθνείς κατατάξεις και έργα υποδομών 80 εκατ. ευρώ στα Χανιά.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο για τον αγώνα δρόμου «RUN GREECE 2026»

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο στις 29/03/2026 για τον αγώνα δρόμου RUN GREECE. Κλειστοί δρόμοι, εναλλακτικές διαδρομές και ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας.