Ρυζόγαλο φούρνου:
8 ποτήρια γάλα, ενάμιση ποτήρι ζάχαρη, 1 φλιτζανάκι κόρν φλάουρ, 1 κοφτή κουταλιά άνθος αραβοσίτου βανίλια, τεσσεράμισι (περίπου) ποτήρια νερό, 1 φλιτζανάκι ρύζι, ελάχιστο αλάτι, κανέλλα.
Βράζομε το ρύζι σε ενάμιση ποτήρι νερό και όταν το απορροφήσει το απομακρύνομε απ’ την φωτιά. Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνομε το βρασμένο ρύζι, το γάλα, το αλάτι, και τα βράζομε όλα μαζί. Διαλύομε με τρία τέταρτα ποτηριού νερό το κορν φλάουρ και το άνθος αραβοσίτου και το προσθέτομε σιγά σιγά στο μείγμα με το ρύζι και βράζομε 10 λεπτά ακόμα.
Στη συνέχεια προσθέτομε την ζάχαρη και μόλις πήξει το ρυζόγαλο το βάζομε σε πυρίμαχα μπολάκια και όταν κρυώσουν τα βάζομε σε ταψί φούρνου και τα φουρνίζομε μέχρι να ροδίσουν.
Πασπαλίζομε με κανέλλα.