Κροκέτες τυριού
Διακόσια γραμμάρια ένταμ, εκατό γραμμάρια αλεύρι, μισό ποτήρι κρύο γάλα, τέσσερα αυγά, φρυγανιά τριμμένη.
Χτυπάω τα δύο αυγά ολόκληρα και τον ένα κρόκο με λίγο αλάτι και πιπέρι και πενήντα γραμμάρια αλεύρι. Βάζω το μίγμα σε χαμηλή φωτιά προσθέτω το ένταμ κομμένο σε φέτες και το κρύο γάλα ενώ ανακατεύω διαρκώς. Ανεβάζω λίγο τη φωτιά και μόλις πήξει ετοιμάζω τις κροκέτες. Τις περνάω στο υπόλοιπο αλεύρι στα υπόλοιπα αυγά (ένα ολόκληρο συν ασπράδι) χτυπημένα και στην φρυγανιά και τηγανίζω σε καυτό λάδι.