Καλτσούνια με γλυκοκολοκύθα
Βράζετε το κολοκύθι και το στραγγίζετε. Την επομένη το ανακατεύετε με τριμμένο κρεμμύδι, μυζήθρα, δυόσμο, άνιθο, λίγο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λίγο βρασμένο ρύζι. Αναμιγνύετε καλά. Ανοίγετε φύλλο, η ζύμη ως συνήθως (αλεύρι, λάδι, αλάτι, νερό). Κόβετε στρογγυλά κομμάτια, διπλώνετε στη μέση, βάζετε γέμιση και διπλώνετε μισοφέγγαρο. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι
Τυροπιτάκια αλμυρά
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, μισό ποτήρι χλιαρό νερό, 1 αυγό, 2 ποτήρια τυρί (ένα αλμυρό και ένα πιο γλυκό τυρί). Τα ανακατεύομε, τα πλάθομε στρογγυλά τυροπιτάκια. Ψήνομε στους 180 βαθμούς.