14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Συλλογή υπογραφών για να συνεχίσει η μετάδοση προγράμματος από τον δορυφόρο της EBU

Ημερομηνία:

Εμείς, ως υπεύθυνοι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αλλά και ολόκληρου του κόσμου) είμαστε βαθειά σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι από την σημερινή ανακοίνωση της ΕΒU μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/contents/news/2013/08/ert-streaming-to-end-as-interim.html, με την οποία ανακοινώνει τη διακοπή της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ.Για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εχουν αποδείξει την αποφασιστικότητά και την αφοσίωσή τους παράγοντας και μεταδίδοντας 24ωρο Ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα. Και μάλιστα υψηλού επιπέδου!

Από την άλλη πλευρά, η αποκαλούμενη, Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ) είναι ένας παράνομος “φορέας- φάντασμα”, μια ενδιάμεση τηλεόραση που το μόνο που κάνει είναι να τροφοδοτείται “παρασιτικά” από το αρχείο της ΕΡΤ.

Κάνουμε επείγουσα έκκληση σε εσάς, ως Πρόεδρο της EBU, να μην σταματήσετε τη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ και να την κρατήσετε ζωντανή μέσα από τους δορυφόρους της EBU, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Για όσους επιθυμούν να υπογράφουν μέσω διαδικτύου, εδώ: http://www.avaaz.org/en/petition/ERT_is_the_Greek_Public_Radio_Television_The_interim_DT_is_a_legal_ghost/

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατριαρχεῖο καὶ Ἐκκλησία Κρήτης. Λίγο πιὸ κάτω ἀπὸ τὴν ἐπιφάνεια

Ἡ παῦσις τοῦ Μητροπολίτου Λάμπης καὶ Σφακίων Εἰρηναίου ἀπὸ...

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...